Volatile Essentiële Olie - Rozemarijn Extra 5 ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 3 WerkdagenDe Essentiële olie - Rozemarijn Extra is afkomstig uit Marokko. Het werkt ideaal tijdens het studeren: werkt concentratieverhogend, versterkt het geheugen, helpt bij vermoeidheid en is activerend. Verbetert de doorbloeding en helpt tegen roos. Sterk antiseptisch. Goed voor verdamping bij ziekte.
Let op: niet gebruiken bij klachten als hoge bloeddruk en epilepsie.

Product gebruik
Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een badolie, douchegel of bodymilk.
Let op: essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd. Enkele druppels zijn vaak meer dan voldoende!
 
Verder kunnen de geurige essentiële oliën verdampt worden in een aromalamp of diffuser. Ook kunnen ze geïnhaleerd worden of verwerkt worden in aromatische stoombaden, baden of voetenbaden.

Verdampen
Alle essentiële oliën zijn antiseptisch en verdampen makkelijk. Het is daarom een prettige manier om een aangename geur en sfeer te creëren in uw woonhuis of werkruimte. Je kunt de essentiële olie verdampen in een aromalamp of diffuser.
Aromalamp:
Doe wat water boven in een aromalampje en voeg daar een paar druppels (maximaal 6) essentiële olie aan toe. Steek het waxinelichtje in het aromalampje aan en al snel begint de olie te verdampen.
Diffuser:
Doe wat water in het water reservoir en voeg  hier

een paar druppels (maximaal 6) essentiële olie aan toe. Zet de diffuser vervolgens aan op je favoriete stand.


Stomen en inhaleren

Stomen is een heel effectieve manier om essentiële oliën te gebruiken. Houdt uw hoofd onder een handdoek, boven een schaal met heet water en voeg daar 2 tot 4 druppels essentiële olie aan toe. Ook is het mogelijk om twee druppels essentiële olie op uw hoofdkussen of op een zakdoek te doen.

Baden
gebruik nooit onverdunde essentiële oliën in het bad, maar vermeng ze met een neutrale badolie. Vermeng ca. 10 ml badolie met 4 tot 6 druppels essentiële olie. Het warme badwater bevordert de opname van de essentiële oliën door de huid. Een bad van ca 15 minuten garandeert een optimale werking van de essentiële oliën. Ook een verzorgend voetbad behoort tot de mogelijkheden. Gebruik daarvoor 2 druppels essentiële olie met twee eetlepels dode zeezout of 5 ml neutrale badolie.