Moisturising - droge huid

Het doel van deze behandeling is de huid intensief hydrateren. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex.
De Moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™, een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden die verantwoordelijk zijn voor aanmaak van collageen en elastine.

60 minuten €55,00
75 minuten €66,00Purifying - onzuivere / vette huid

De producten bevatten ACN voor een behandeling van de vette en onzuivere huid, met een talg normaliserende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. De producten hebben een herstellende werking zonder de huid uit te drogen. Voor een actieve acné huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de producten te gebruiken voor een optimaal resultaat. 


60 minuten €55,00
75 minuten €66,00

 Sensitive - gevoelige huid

Een behandeling voor de meest gevoelige en oncologische huid. De behandeling kalmeert de gevoelige huid, verminderd irritatie en beschermt tegen externe invloeden. 

De producten bevatten ProSense Peptide, Ceramide Plus, B Ceradin en Collalift.

 

60 minuten €59,00
75 minuten €70,00


Skinmap - alle huidtypen

Skinmap is een professionele benadering van Diego dalla Palma Professional, die voldoet aan de specifieke behoeften van elke deel van het gezicht.
Bij deze benadering draait alles om super gepersonaliseerde cel-bio-revitalisatie, omdat elke huid uniek is. Door de 4 unieke serums die Skinmap bevat is deze behandeling geschikt voor ieder huidtype.


60 minuten €60,00
80 minuten €71,00

 


Icon Time - anti age behandeling

Een intensieve, herstellende anti-age behandeling die in enkele minuten de vitaliteit en jeugdigheid van de teint hersteld. Met colloidaal goud en platinum. 

Bij deze behandeling gebruiken we het Anti-Age Repairing Mask - Shock Action. Dit masker stimuleert de productie van nieuw collageen en beschermt de ondersteunende structuur van de huid dankzij de synergetische werking van het Age Delay Complex en de no-age peptiden. Met tweelaagse Double Skin Power Mask technologie voor diepe inwerking van de actieve ingrediënten. De binnenste laag, die de huid raakt, geeft de actieve ingrediënten af ​​en overspoelt de huid met 35ml geconcentreerd anti-age serum. De buitenste laag creëert een beschermende occlusieve barrière die de inwerking van de actieve ingrediënten verhoogt, zodat het product sneller en dieper werkt.

60 minuten €65,00
75 minuten €76,00

 


Icon Time + Eye Treamtent - anti age behandeling inclusief oogmasker

Een intensieve, herstellende anti-age behandeling die in enkele minuten de vitaliteit en jeugdigheid van de teint hersteld. Deze behandeling is inclusief het Icon Time oogmasker.
Deze verbeterd het huidbeeld in een paar minuten voor een ontspannener en uitgerust resultaat. De frisse hydrogel zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen diep doordringen in de huid. Het is rijk aan anti-rimpel-en pro-collageenpeptiden en aan kalmerende middelen waardoor het wallen en donkere kringen bestrijd.
Actieve ingrediënten: diamant-verlichtingscomplex, anti-wallencomplex, liftmiddelen met haver, biomimetisch pro-collageen-peptide.
 
+\- 80 minuten €80,00

 


Fillift - liftende behandeling inclusief 2 massages en 2 maskers

De anti age behandeling om de contouren en het gezichtsvolume te hervormen en diepe rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. De compactheid van de huid wordt verbetert waardoor rimpels minder kans krijgen zich te ontwikkelen en de structuur van de huid steviger wordt.
Fillift is verrijkt met 51+ 3 Hyalu Complex voor een betere celcommunicatie en innovatieve ingrediënten zoals Collalift®, Dermaplex Peptide en Amplified BTX hexapeptide.

De huid wordt intensief behandeld d.m.v. 2 massages en 2 maskers. 


+/- 90 minuten €82,50