Diego dalla Palma Professional

From well-being to beauty
Diego dalla Palma professional is de nieuwste lijn van het Italiaanse skincare-merk RVB;  Research, Value en Beauty. 
De gedachtegang achter de lijn is ‘From well-being to beauty’: gerichte verzorging en gepatenteerde actieve ingrediënten starten bij welzijn en leiden naar een langdurige schoonheid. Diego dalla Palma blijft zich continu vernieuwen in het eigen ontwikkelingslaberatorium RVB Skinlab.

Diego dalla Palma bestaat uit dermo cosmetica met pure en geconcentreerde actieve ingrediënten, een exclusief door RVB Skinlab geregistreerd merk. 51 + 3 Hyalu Complex™ is de kern van alle behandelingen met een multi- actieve bio-revitaliserende werking.


Responsible care

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de huid belasten of irriteren.
 

Diego Dalla Palma is volledig dierproefvrij.

 


RVB LAB  the make-up

Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make-up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling.

De producten zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Alleen op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. 

 


Glo2Facial

Met de Glo2Facial behandelingen bereiken we uitstekende resultaten op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Het gaat om de 3-in-1 OxyGeneo in combinatie met ultrasound, die je uit kunt breiden met TriPollar Radiofrequentie. Kortom: een 5-in-1 super facial!
 
 Resultaten: 

Huidversteviging
Huidverstrakking en lifting
Verbeterde huidstructuur / poriestructuur 
Vermindering van pigment
Vermindering van couperose 
Vermindering van acné Lycon

 

Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft Lycon dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. Lycon geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit. 
De Lycon waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat. Ook voor de meest gevoelige huiden.

Lycon is volledig dierproefvrij.