Onze salon merken

In de salon werken wij met de prachtige merken 
Diego Dalla Palma Professional, RVB LAB the make-up, Lycon en Marc Inbane

Diego dalla Palma Professional

From well-being to beauty
Diego dalla Palma professional is de nieuwste lijn van het Italiaanse skincare-merk RVB;  Research, Value en Beauty. 
De gedachtegang achter de lijn is ‘From well-being to beauty’: gerichte verzorging en gepatenteerde actieve ingrediënten starten bij welzijn en leiden naar een langdurige schoonheid. Diego dalla Palma blijft zich continu vernieuwen in het eigen ontwikkelingslaberatorium RVB Skinlab.

Diego dalla Palma bestaat uit dermo cosmetica met pure en geconcentreerde actieve ingrediënten, een exclusief door RVB Skinlab geregistreerd merk. 51 + 3 Hyalu Complex™ is de kern van alle behandelingen met een multi- actieve bio-revitaliserende werking.


Responsible care

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de huid belasten of irriteren.
 

Diego Dalla Palma is volledig dierproefvrij.

Diego Dalla Palma

RVB LAB  the make-up

Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make-up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling.

De producten zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Alleen op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. 

RVB LAB the Make-up

Lycon

Reeds decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft Lycon dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. Lycon geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit. 
De Lycon waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel effieciënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat. Ook voor de meest gevoelige huiden.

Lycon is volledig dierproefvrij.

Omegaflow Pure Omega 3 Visoil

Door teveel gebruik van bewerkt voedsel (pakjes, zakjes, suikers, koekjes en snoepjes) is de balans tussen omega 3 en omega 6 vetzuren in onze voeding verstoord. We krijgen teveel omega 6 binnen met verhoogde ontstekingswaardes in het lichaam als gevolg en te weinig omega 3 (EPA en DHA), dat juist nodig is om op termijn gezond te blijven. Omega 3 herstelt de cellen in je hele lichaam waardoor je minder kans hebt op ziektes en huidproblemen. Omdat ons lichaam zelf geen omega 3 aanmaakt, zul je dit aan moeten vullen als je onvoldoende omega 3 uit je voeding haalt.

 • van wilde vis uit Noorwegen (filetresten kabeljauw)
 • lage totox waarde (5)
 • hoge dosering EPA en DHA (van belang voor het hart, de hersenfunctie, het gezichtsvermogen en vele andere aspecten van het lichaam)
 • bevat een ruime dosering vitamine D (van belang voor de botten, spierfunctie en de weerstand)
 • milieuvriendelijk en van topkwaliteit
 • MSC-keurmerk (het strengste keurmerk voor duurzame visserij)
 • zachte sinaasappelsmaak (geen oprispingen en geen vissmaak)
 • unieke zuiverheid, versheid en natuurlijkheid
 • behoud van kwaliteit door de glazen fles
 • geen nadelig effect op de oceaan en het milieu (tamelijk uniek voor visolie)
 • geschikt voor iedereen (ook kinderen en zwangere vrouwen)
 • niet geschikt voor veganisten

Marc Inbane

Vegan tanningcosmetica
Met innovatieve producten is Marc Inbane toonaangevend op het gebied van tanningcosmetica.
Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken.

Alle producten zijn dierproefvrij, vrij van parabenen, siliconen en sulfaten, dermatologisch getest, hypoallergeen, vegan en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Zelfbruiner Marc Inbane